3-retters festmenu

Forret

Koldrøget laks med agurk sauce, syltede løg og agurk skud.

Vou le vant med rejer, asparges og ærter.

Røget dyrekølle med syltet bøgehat og peberrodsskum

Hovedret

Lagtidsstegt kalvefilet med sæsonens grønt, kartoffel og rødvinssauce.

Citronmarineret svinemørbrad med sæsonens grønt, kartoffel og estragon sauce.

Porchetta, rullet ribbensteg med soltørret tomat og rosmarin med sæsonens grønt, kartoffel og timian sauce.

Dessert

Rabarbertærte med mascapone og syltede rabarber og rabarbersorbet.

Hjemmelavet islagkage i 2 lag med Cullis og chokolade.

Gateau marcel med marineret skovbær og bagt hvid chokolade.

Send en forespørgsel om dit selskab

​Når du sender en forespørgsel afsted, vender vi tilbage hurtigst muligt omkring mulighederne.​​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret

Vi opdaterer hyppigt vores Facebook og Instagram, så skynd dig ind og like os. 

Det er den bedste og nemmeste måde at få alle vores nyheder.​