Maks. 5 timers arrangement afsluttes senest kl. 23.00
Forretter
Tarteletter med høns i asparges
Lakseroulade med spinat, Salat og Dilddressing
Rejecocktail med rød dressing og asparges
Hjemmebagt brød
Hovedretter
Gammeldags oksesteg med Glaserede løg, Bønner, gulerødder samt Hvide kartofler og Brun fløde sauce
Kalvesteg stegt som vildt med Grønne bønner, Waldorfsalat, Tyttebær, Agurkesalat samt Hvide og brunede kartofler og Kraftig vild sauce
Stegt svinekam med rødkål, agurkesalat, hvide og brunede kartofler og sauce.
Desserter
Citronfromage med knas og flødeskum.
Pandekager, appelsin creme, hasselnøddeflager samt is
Hjemmelavet islagskage pyntet med bær og chokolade.
Fyldig chokoladekage med vaniljeparfait og skovbær coulis.
Incl. velkomstglas, 3 retters menu med øl, sodavand, isvand og husets hvid- og rødvin ad libitum under spisningen, 1 glas desertvin, kaffe/te, kr. 689,00 pr. person.
Drikkevarer efter spisningen afregnes efter forbrug.