Selskab og fest

Selskab eller fest i Odense Centrum? Så er det på Palæet!​

Hos Palæet i Odense har vi en lang tradition for at afholde små og store arrangementer for både private og firmaer i vores unikke lokaler. Vi tager imod arrangementer på min. 18 personer i Palæet på Hunderupvej 22. Er I mere end 40 personer, anbefaler vi, at I kigger på lokalerne i Odd Fellow Palæet, som smukt danner ramme om enhver festlig lejlighed - med god plads til både musik og dans eller anden underholdning.

Vi har dygtige kokke, der sætter en ære i at lave spændende retter fra bunden og til alle lejligheder – hvor selv den kræsne gane, vil blive forkælet. Vores service er i højsædet, så du som vært eller værtinde trygt kan læne dig tilbage og overlade arrangementet til os, når først rammerne er aftalt.​

Send en forespørgsel om dit selskab

​Når du sender en forespørgsel afsted, vender vi tilbage hurtigst muligt omkring mulighederne.​​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at hjælpe jer godt i gang med planlægningen, har vi lavet en lille guide:

01​

I kommer på besøg, får en fremvisning og snak om muligheder, og vælger lokale til lige netop jeres selskab.​

02​

I kigger på menuforslag og tænker over ønsker mht. mad, vin, bordopstilling o.lign., samt om i ønsker et 5, 7 eller 8 timers arrangement.

03​

I kommer ud til et møde, hvor vi gennemgår jeres ønsker og aftaler dagens gang og alle detaljerne (varighed ca. 1 time). Ønsker i flere møder er det selvfølgelig muligt og disse afregnes med kr. 250,00 pr. time.

04​

8 dage inden arrangementet kommer I med bordplan – endeligt antal gæster, samt bordkort. Her er det også vigtigt at fortælle om der er nogen særlige hensyn til f.eks. børn, vegetarer, veganere, allergikere, diabetikere m.m., så vores kok kan finde det bedste alternativ til dem. Dette kan også sendes per mail. Der kan herefter ikke ændres i menu og bordopstilling. Forlængelse af et arrangement ud over det i bekræftelsen aftalte tidspunkt koster kr. 2000,00 pr. time samt drikkevarer efter forbrug.

05​

På dagen møder I op med det gode humør og vi står klar til, at give jer og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse.  Du kan her på siden se alle vores buffeter og menuer, som passer til enhver lejlighed.

Palæet på Hunderupvej 22

Hunderupvej 22,​ 5000 Odense C

Rutevejledning på Google maps

​​

Telefon: +45 40 72 02 02

E-mail: kontakt@palaeetsselskaber.dk

Odd Fellow Palæet

Nonnebakken 1, 5000 Odense C

Rutevejledning på Google maps

​​

Telefon: +45 40 72 02 02

E-mail: kontakt@palaeetsselskaber.dk

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret

Vi opdaterer hyppigt vores Facebook og Instagram, så skynd dig ind og like os. 

Det er den bedste og nemmeste måde at få alle vores nyheder.​