3 retters middag

Menuen

7 timers arrangement for minimum 12 personer. Vælg mellem 3 retter i hver kategori.

3 retter inkl. Velkomst, isvand, kaffe og chokolade kr. 598,- pr. person
3 retter inkl. Velkomst, øl/vin/vand, isvand, kaffe og chokolade kr. 898,- pr. person

Forretter

Vælg mellem

  • Rejecocktail.
  • Kold Laksesymfoni med varmrøget laksemousse, røget laks og rejer på plukket salat med krydereurtedressing. Hertil friskbagt brød.
  • Hummersuppe m. urter, håndpillede rejer, toppet m. grønt. Hertil friskbagt brød.

Hovedretter

Vælg mellem

  • Langtidsstegt kalveculotte m. portvinsauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture.
  • Helstegt oksemørbrad m. portvinsauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture. + 25 kr.
  • Sprængt Kalvespidsbryst med timiansauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture.

Desserter

Vælg mellem

  • Hjemmelavet citronfromage med letpisket fløde.
  • Nøddekurv med is og skovbær coulis.
  • Gateau Marcel med vaniljeis og passionsfrugt coulis.