3 retters middag
Menuen
7 timers arrangement for minimum 12 personer. Vælg mellem 3 retter i hver kategori.
3 retter inkl. Velkomst, isvand, kaffe og chokolade kr. 598,- pr. person
3 retter inkl. Velkomst, øl/vin/vand, isvand, kaffe og chokolade kr. 898,- pr. person
Forretter
Vælg mellem
- Rejecocktail.
- Kold Laksesymfoni med varmrøget laksemousse, røget laks og rejer på plukket salat med krydereurtedressing. Hertil friskbagt brød.
- Hummersuppe m. urter, håndpillede rejer, toppet m. grønt. Hertil friskbagt brød.
Hovedretter
Vælg mellem
- Langtidsstegt kalveculotte m. portvinsauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture.
- Helstegt oksemørbrad m. portvinsauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture. + 25 kr.
- Sprængt Kalvespidsbryst med timiansauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture.
Desserter
Vælg mellem
- Hjemmelavet citronfromage med letpisket fløde.
- Nøddekurv med is og skovbær coulis.
- Gateau Marcel med vaniljeis og passionsfrugt coulis.