Mad ud af huset til små og store begivenheder

Catering af lækre og friske råvarer

Skal du bruge mad ud af huset til dit næste arrangement? Har du lokalerne, men mangler forplejning? Hos Odd Fellow Palæet tilbyder vi catering til små og store begivenheder. Alle vores menuer kan fås som catering. Det er både en god og nem løsning, og vi garanterer en god smagsoplevelse.

Vi laver gerne mad ud af huset til kunder på hele Fyn – du skal bare selv hente maden i Odense C.

Send en forespørgsel om dit selskab

​Når du sender en forespørgsel afsted, vender vi tilbage hurtigst muligt omkring mulighederne.​​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har mange års erfaring med catering

Vi har i flere år serveret dejlig mad ud af huset for mange tilfredse gæster. Hvis du skal afholde et arrangement, men mangler lokaler, har vi også selskabslokaler  til leje. Uanset om der er tale om en barnedåb, en mindestund, et bryllup, en fødselsdag eller andre af livets begivenheder, kan du bestille vores catering. Vores menuer er fra 20 PAX og opefter.

Skal firmaet have reception, eller er der f.eks. jubilæum, findes der både klassiske menuer med tarteletter og ribbensteg, men også tapas-lignende anretninger i den lette genre.

Bestil mad ud af huset her hos os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at bestille mad ud af huset eller for at høre mere. Vi rådgiver dig gerne i forhold til valg af menu, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dit arrangement. Catering bestilles senest otte dage før på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret

Vi opdaterer hyppigt vores Facebook og Instagram, så skynd dig ind og like os. 

Det er den bedste og nemmeste måde at få alle vores nyheder.​